Madraci za kamione

Madraci za kamione

U današnjem, modernom svijetu prijevoz robe uvelike ovisi o cestovnom prijevozu, što često za vozače znači velik broj sati koje provode u vozilu. Za sve njih imamo sretnu vijest!

Bioflex kompanija nudi mogućnost krojenje madraca po mjeri, a povećana potreba i potražnja madraca za kamionske kabine rezultirala je serijom madraca posebno namijenjenih za skučene prostore kamionske kabine.

S obzirom na činjenicu kako se kompromis već ostvaruje s malim prostorom, kvaliteta sna uvjet je koji mora biti ostvaren. Bioflex garantira najbolje, najkvalitetnije madrace svih materijala: lateks, PU pjena, termoaktivna pjena ili hladno lijevana pjena. S obzirom na uvjete u kamionskoj kabini, Biosan Vam preporuča odabir madraca od lateksa. Prirodan materijal bušen sa svih strana omogućit će nesmetano cirkuliranje zraka kroz madrac, a samim time i ugodan, miran san.

S obzirom na činjenicu kako se veličine kamionskih kabina razlikuju, mogli biste se zabrinuti kako Vam madrac neće odgovarati. Bioflex razumije potrebu kupca, stoga mu omogućuje dostavu madraca po traženim, kupcu prilagođenim dimenzijama u roku od 5 do 7 dana.

Prije novog, dugačkog puta potražite znak Biosan kao znak garancije za najbolju kvalitetu i ugodan san u kabini Vašeg kamiona!

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *